جمعه 02 مهر 1400 - Fri 24 Sep 2021
  • خبر خوشحال کننده برای هواداران پرسپولیس /سه شاه ماهی پرسپولیسی در انتظار رونمایی (عکس)

  • شوک بزرگ به هواداران استقلال / شاه ماهی محبوب استقلال هم رفتنی شد /مقصدبعدی این پدیده استقلال کجاست؟

  • شاه ماهی استقلالی می شود ؟ مدیران استقلال شهریار را جایگزین فرهاد مجیدی می کنند. فوری

  • خبر خوب پرسپولیسی‌ها / محرومیت فرهاد مجیدی/ توهین به هواداران پرسپولیس!

  • شهیدی که از خدا خواست بعد از شهادت دوباره زنده شود

  • سرپوش ابتکار بر ابهام امنیتی دولت روحانی

  • آقای رئیسی هنوز یک نفر از آن مثلث «ول» باقیمانده/ ماجرا چیست؟

  • واکسیناسیون دانش‌آموزان تازه‌ترین دغدغه جهان/ نکاتی که برای واکسیناسیون افراد زیر ۱۸ باید بدانید

  • فوت کوزه‌گری رئیسی در رفوگری رابطه مردم و حاکمیت

  • دیپلماسی درایت و قاطعیت در نیویورک

  • به هلاکت رسیدن عاملان ترور سردار سلیمانی/دکترین جدید «چشم در برابر چشم» محور مقاومت ایران

  • آخرین خبرها از درگیری‌ها در قلب یمن/ جزئیات درگیری های سنگین در حومه شمال غرب شهر مارب

  • حمایت مدیر اصلاح‌طلب از قاتلان گلستان هفتم + عکس

  • خبرخوش به هواداران استقلال / همه چیز آماده بازگشت شاه ماهی آبی پوشان شده است

  • خبر فوق العاده برای پرسپولیس از یک شاه ماهی/ فوق ستاره به زودی به ترکیب شاگردان گل محمدی اضافه می‌شود

  • این شخص تا اطلاع ثانوی، همه کاره استقلال شد

  • علت شکایت فرشاد احمد زاده از پرسپولیس مشخص شد

  • خبر خوش به هواداران پرسپولیس قبل از بازی با الهلال /فوق ستاره به تیم بازگشت

  • فرهاد مجیدی از مدیران استقلال ۴ بازیکن بزرگ خواست!

  • این نیز گذشت و روسیاهی به ذغال ماند!

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 254003
    تاریخ انتشار: 28/تير/1400 - 13:39

    افزایش ۳۰ درصدی قیمت غذای رستوران‌ها

    رییس اتحادیه رستوران‌دارها اظهار داشت: افزایش قیمت در رستوران‌ها بستگی به کیفیت مواد اولیه دارد اما می‌توان گفت افزایش قیمت غذای رستوران‌ها حدود ۳۰ درصد بوده است.

     افزایش ۳۰ درصدی قیمت غذای رستوران‌ها

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»علی اصغر میرابراهیمی در مورد افزایش قیمت غذای رستوران‌ها اظهار کرد: گرانی مواد غذایی که مواد اولیه رستوران‌ها هستند دیگر بدون حساب و کتاب شده است. می‌توان گفت مواد اولیه رستوران‌ها ۴۰ تا ۵۰ درصد گران شده، همه اقلام حتی نان افزایش قیمت داشته است.

    وی افزود: همکاران ما در این موج گرانی مستاصل مانده‌اند. دیروز تعدادی از رستوران‌دارها به اتحادیه آمده بودند و معترض بودند اما گرانی اقلام و تورم در اختیار اتحادیه نیست و در این مورد نمی‌توانیم کاری انجام دهیم. یکی از رستوران‌دارها گفت که لاشه گوسفند را کیلویی ۱۵۰ هزار تومان خریده یعنی گوشت آن برای او حدودا ۳۰۰ هزار تومان است. وضعیت به شکلی است که از دست همه خارج شده، علاوه بر این حقوق پرسنل و حق بیمه هم افزایش دارد.

    رییس اتحادیه رستوران‌دارها خاطرنشان کرد: در اتحادیه به همکاران خود گفتیم که باید فاکتور روز داشته باشند و هزینه سربار و همچنین ۲۰ درصد سود را به آن اضافه کنند، قیمت نهایی باید از این فرمول به دست بیاید. اگر طبق این دستورالعمل قیمت‌گذاری شود مورد تایید اتحادیه است. افزایش قیمت در رستوران‌ها بستگی به کیفیت مواد اولیه دارد اما می‌توان گفت افزایش قیمت غذای رستوران‌ها حدود ۳۰ درصد بوده است.

    وی در پاسخ به سوالی در مورد تغییرات تقاضا گفت: شیوع موج جدید کرونا موسوم به دلتا باعث شده بسیاری از رستوران‌ها تعطیل باشند، علاوه بر این افزایش قیمت‌ها هم مزید بر علت شده تا با کاهش تقاضا مواجه باشیم، می‌توان گفت تقاضا دوباره ۵۰ درصد کاهش یافته است

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما