سه شنبه 27 مهر 1400 - Tue 19 Oct 2021
  • مطالبات رهبر انقلاب در حوزه کتاب ـ ۱۰/ چگونه به کتابخوانی عادت کنیم؟

  • سنگ بزرگ پیش روی استقلال و مجیدی /پیشنهاد میلیاردی به ستاره درحال مذاکره با ابی پوشان

  • طوفان خانه تکانی در اردوگاه پرسپولیس/تغییرات بزرگ پرسپولیس در انتظار بازیکنان !

  • از شایعه تا واقعیت در اردوگاه استقلال/درگیری و جدایی کاپیتان استقلال با مجیدی و کادرفنی

  • تاج‌زاده محاسن رابا ریش اشتباه گرفت!

  • سناریوی آینده عراق قبل ظهور

  • فیلم/ پنج اشتباه رایج درباره کرونا

  • قیمت انواع خرما در بازار +جدول

  • فواید بی‌نظیر آب گرم و عسل که نمی‌دانید

  • نوچه ها محکوم شدند اما تکلیف ‌دستور‌دهندگان در سایه مشخص نشد!؟

  • زنگنه باید محاکمه می‌شد

  • این حجم مسئولیت‌پذیری زیبا نیست؟

  • قیمت روز گوشی موبایل در ۲۶ مهر

  • فیلم/ تکذیب سفر هیئت سعودی به ایران

  • خبرخوش استقلال برای هوادران استقلال/شاه ماهی اروپایی در تور استقلال و فرهاد مجیدی

  • درگیری و اعتراض هوادران پرسپولیس درمقابل باشگاه/عامل باخت سنگین به الهلال درمقابل هوادران

  • بمب خبری مجیدی برای استقلال منفجر شد/شاه ماهی اخراجی پرسپولیس درچند قدمی ابی پوشان

  • اتش بازی یحیی در نقل و انتقالات /خرید میلیاردی پرسپولیس رونمایی شد

  • شهیدی که از امام خمینی وعده شفاعت داشت

  • عاقبت اصرار به دیده شدن به تحقیر احمدی نژاد منجر شد/ چرا پلیس امارات احمدی نژاد را دیپورت کرد؟ +تصاویر

  • |ف |
    | | | |
    کد خبر: 249587
    تاریخ انتشار: 07/تير/1400 - 01:55

    محققان دانشگاه «کمپلوتنسه» مادرید: ک

    محققان دانشگاه «کمپلوتنسه» مادرید: ک

    به گزارش پایگاه خبری «حامیان ولایت»

    محققان «دانشگاه کمپلوتنسه مادرید» (Universidad Complutense de Madrid) در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند مصرف کاکائو خالص می‌تواند به بهبود دید افراد در نور روز کمک کند.

    به گزارش جام جم آنلاین، گروهی از محققان اسپانیایی در مطالعه اخیرشان اظهار کرده‌اند، مصرف ۲.۵ گرم پودر کاکائو طبیعی خالص می‌تواند در شرایط نور روز «حدت بینایی» را در بزرگسالان جوان سالم بهبود بخشد.

    «حدت بینایی» معمولا به وضوح دید اشاره دارد. حدت بینایی وابسته به عوامل نوری و عصبی است.

    در این مطالعه که نتایج آن در مجله «Journal of Functional Foods» منتشر شده است، محققان به بررسی دو پلی‌ فنل غذایی به نام‌های «فلاونول کاکائو» و «آنتوسیانین توت قرمز» پرداختند.

    ماریا سینتا پل مارین، حقق دانشگاه کمپلوتنسه مادرید گفت: اگرچه این فرضیه اصلی بود اما ما هیچ تأثیری در انطباق با تاریکی یا در حدت بینایی اندازه گیری شده در شرایط کم نور(دید میانه) با کاکائو یا توت مشاهده نکردیم.

    محققان اثرات مثبت بر میزان دید در روشنایی را به فلاوانول‌ها و تئوبرومین‌ها(گروهی از آلکالوئیدها که باعث تحریک سیستم عصبی مرکزی می‌شوند و در کاکائو یافت می‌شوند و همانند کافئین موجود در قهوه است) نسبت دادند.

    در این مطالعه محققان آزمایشاتی را بر روی داوطلبان انجام دادند و داوطبان در سه آزمایش جداگانه یک لیوان شیر با کاکائو، توت و شیر خالی نوشیدند. سپس محققان سطح پلی فنول ادرار آنها را پس از سه ساعت اندازه‌گیری کردند.

    برای اندازه‌گیری میزان حدت بینایی، نمودارهای حاوی حروف در چهار متری افراد در شرایط نوری مختلف یعنی فوتوپیک و مزوپیک قرار گرفتند.

    سازگاری با تاریکی یک روش روان فیزیکی مورد استفاده برای اندازه‌گیری پویایی بازیابی حساسیت پس از سفید شدن فتوپیگمنت‌های شبکیه است.

    قبل از این آزمایشات، یک سری پرسشنامه و معاینات چشم برای نشان دادن عدم وجود هیچ عامل غذایی یا آسیب شناسی قبلی که می‌تواند به بروز هرگونه خطا در تجزیه و تحلیل نتایج و نتیجه‌گیری‌های انجام شده منجر شود، انجام شد.

    سونیا دو پاسکال ترزا، محقق این مطالعه افزود: ما باید مطالعات بیشتری را برای اثبات این مفهوم انجام دهیم تا تأیید کنیم که آیا این اثر واقعی است و آیا می‌توان این نتایج را در طراحی محصولاتی که می‌تواند سبب بهبود حدت بینایی شود، اعمال کرد یا خیر.

    مرتبط ها
    نظرات بینندگان
    نظرات شما